Kunt u deze email niet lezen? Open hem dan met deze link.
Zaterdag 4 april 2009

Inter Info vernieuwd
door Ianus Keller
Dit is de nieuwe digitale Inter Info verspreid per e-mail. Als een eerste stap om Inter Amicos te vernieuwen, gaan wij, Ianus Keller, Annelies Kitsz en Cor van der Vliet zowel de interne als de externe communicatie flink aanpakken.
Met het bestuur is besproken hoe we jullie als actieve leden beter op de hoogte kunnen brengen van en betrekken in de Inter activiteiten en verder hoe we nieuwe leden kunnen werven en vasthouden. Deze nieuwsbrief is de eerste stap, maar zal ook de kern blijven van onze interne en externe communicatie.
Deze nieuwsbrief is natuurlijk voor en door de leden. Heb je ook iets te melden, stuur ons dan een bericht op info@ia-dordt.nl.

Algemene Ledenvergadering
door Bas Heijstek
Woensdag 18 maart was de jaarlijkse ledenvergadering van Inter Amicos. Zo’n 14 leden/aspirant en medewerkers hebben de vergadering bijgewoond. De financiële stukken + begroting waren door onze onvolprezen Henk van Kralingen weer
uitermate goed verzorgd en lagen ter inzage.Ook fijn is te melden dat er een nieuwe penningmeester is, Sophie van Blokland die t.z.t. het penningmeesterschap gaat overnemen.
De samenwerking met Fijn Dank U Wel loopt nu synchroon met onze werkwijze t.a.v. geldafhandeling en administratie. De exploitatie van ons theater loopt goed: steeds meer bedrijven en verenigingen weten ons te vinden. Dat bleek ook weer afgelopen weekend toen de presentatie plaatsvond van Werk in Uitvoering, georganiseerd door Kunstmin en bij ons uitgevoerd. Het waren 2 gezellige dagen waar de onderlinge verbondenheid,samen toneel maken,weer goed
te proeven was.
Een hoogtepunt van de vergadering was natuurlijk de installatie van Annelies Kistz,Francis de Visser en Rendall Spalburg. De notulen volgen zo spoedig mogelijk.

In productie: Inter speelt Pinter
door Margriet Trausel
Op dit moment zitten we midden in de repetities voor het voorjaarstuk, ter ere van de onlangs overleden toneelschrijver Harold Pinter.Foto van de Pinter repetitie.
Het stuk bestaat uit twee delen: de eenakter "De Kamer" en een aantal losse sketches. "De Kamer" is het allereerste stuk dat Pinter ooit heeft geschreven. De losse sketches zijn juweeltjes met veel van de beruchte pintereske dialogen. We repeteren op dinsdag en vrijdag vanaf 20:00 uur. Nieuwsgierig? Kom gerust even kijken.

Inter nova
Bij de laatste ALV mochten wij weer drie nieuwe leden verwelkomen. Graag stellen we ze bij deze aan u voor.
Foto Randell SpalburgRandell Spalburg leerde Inter kennen via zijn buurman Guus Waalwijk. Na een korte workshop drama schitterde hij als bioscoopbezoeker in Equus.
Foto Annelies KitszAnnelies Kitsz googlede "amateurtoneel Dordrecht" en kwam bij Inter Amicos terecht. Zij debuteerde in Equus als kinky verpleegster. In juni zal zij ook uitkomen bij Werk in Uitvoering.
Nieuw lid: Francis de VisserFrancis de Visser werd ontdekt door Astrid den Hartog en Margriet Trausel toen zij met theatergroep ZILVER meedeed aan het eenakterfestival Werk in Uitvoering 2007.

Inter esse
In plaats van spelen of bouwen zelf theater bezoeken? Wij vroegen onze theaterexpert Adrie van Nes een tip:
Promo van Brigadier Fub of het eeuwige menselijke
17 april 2009: Brigadier Fub of het eeuwige menselijke "lekker absurd theater van Theatergroep Carver in Kunstmin"

Inter actie
Toch zelf spelen, bouwen of meedoen? Let dan op deze plek voor oproepen. Voor de voorstelling van Omsk zoekt Lotte van den Berg 72 spelers. Meedoen betekent min. twee avonden per week repeteren in mei en juni en tien voorstellingen in juli, maar bijzonder wordt het zeker. Meer informatie staat hier of neem contact op via productie@omsk.nl of 078 6148778

*|LIST:DESCRIPTION|*

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op deze link

Wij zijn bereikbaar op: *|LIST:ADDRESS|*
*|REWARDS|*