Kunt u deze email niet lezen? Open hem dan met deze link.
Inter Info # 2: zondag 17 mei 2009

Lente bij Inter
door Bas Heijstek
Het weer trekt aan en bij Inter bloeien de nieuwe voorstellingen weer op. In deze nieuwsbrief brengen wij iedereen kort op de hoogte van de voorstellingen en activiteiten die er de komende maanden te verwachten zijn bij Inter Amicos.

Pinter op handen
door Jan van Zurk
Vanaf volgende week zal het voorjaarstuk van Pinter worden opgevoerd op: vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei en op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2009. Meer informatie hier of haal hier de digitale flyer op (en stuur hem door).
Flyer PinterHet decor staat er weer mooi bij, licht en geluid staan op scherp en de spelers, zowel nieuw als oud, staan te springen om u allen weer een goede, gevarieerde voorstelling te bezorgen.
Kortom reserveer snel en veel tussen 18:00 en 19:00 uur op 078-6138506.

Tegenlicht speelt "Achteraf"
door Annelies Kitsz
Vanaf 11 juni gaat het eenakterfestival Werk in Uitvoering weer van start in Kunstmin. Zowel ik, Guus als Dagmar gaan meteen de eerste avond ons stuk Achteraf opvoeren. Achteraf is ontstaan uit spelbehoeftes van de spelers en is geschreven en geregisseerd door Cor de Bruin. Achteraf is losjes gebaseerd op het verhaal van Natascha Kampusch.
Werk in Uitvoering vindt plaats op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2009. Elke avond zullen 3 verschillende toneelgezelschappen hun eenakter vertonen. Op zaterdag 27 juni om 19:30 zal er een reprise plaatsvinden op ons thuishonk Theater Inter.
Voor 11 juni kun je reserveren via Kunstmin, waarbij je met een passepartout heel voordelig ook alle 9 voorstellingen kan bekijken. Geef je de voorkeur aan zaterdag 27 juni, stuur dan een email naar reserveertegenlicht@gmail.com.

Inter nova
Geen echte nieuwe leden dit keer, maar wel nieuw bloed bij Inter.
Foto Teele WesterhuisTeele Westerhuis googlede ook "amateurtoneel Dordrecht", maar kreeg van Jan Rietveld het dwingende advies om contact op te nemen met Bas Heijstek. Resultaat: komende week kunnen we Teele zien schitteren in drie sketches van Pinter.
Foto Liz Pietertje KellerLiz Pietertje Keller is geboren op 22 april 2009 en heeft nu al zin om mee te spelen met haar vader.

Inter esse
Nog even alle Inter evenementen op een rijtje:
22, 23 , 24 mei, 5 en 6 juni 2009: De Kamer en Sketches van Pinter "een gevarieerde avond vol Pintereske dialogen en situatiesschetsen"
30 mei 2009: Afsluiting seizoen Kunstmin "keuze uit cabaret of dans, voor beide voorstellingen zijn twee vrijkaarten beschikbaar via Jan van Zurk, 078-6315841 voor 24 mei "
Poster Achteraf11 en 27 juni 2009: Tegenlicht speelt "Achteraf" "het was een middel geen doel"
13 juni 2009: Fijndankuwel tegen Lelijke Eendjes "theatersport in het Inter Theater"

Inter actie
De techniek in het Inter Theater is flink verouderd. Om geld in te zamelen voor nieuwe apparatuur (mogelijk zelfs een beamer?) denken wij erover om een aantal van de sketches van Pinter op te voeren in de maanden juni, juli en eventueel zelfs augustus. Als er iemand ideeën heeft voor plekken waar we zoiets zouden kunnen doen (en dan ook met de mogelijkheid om geld in te zamelen) dan horen we dat graag.

*|LIST:DESCRIPTION|*

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op deze link

Wij zijn bereikbaar op: *|LIST:ADDRESS|*
*|REWARDS|*