Kunt u deze email niet lezen? Open hem dan met deze link.
Inter Info # 3: maandag 22 juni 2009

Welkom bij Inter Info
door Bas Heijstek
Bij deze ontvangt u onze Inter Info voor geïnteresseerden in onze toneelvereniging Inter Amicos. U krijgt dit omdat u zich tijdens één van onze voorstellingen heeft aangemeld als geïnteresseerde. Zo’n 4 maal per jaar sturen we u informatie over stukken die komen en voorbij gaan. Meer over Inter Amicos kunt u vinden op onze website http://www.ia-dordt.nl.

Uitgepinterd
door Ianus Keller
Op vrijdag 6 juni 2009 hebben we voor de laatste keer ons voorjaarstuk gebracht in het Inter theater. Onder de bezielende regie van Ingmar van der Bie konden we vijf prachtige voorstellingen brengen van de Kamer en Sketches door Pinter aan een enthousiast publiek.
Om met de woorden van de recensie in AD Drechtsteden af te sluiten: “Hulde voor Erwin Pos en Teele Westerhuis voor de onverstoorbare wijze waarop zij de tongtreiterende teksten ten gehore brachten. Hulde ook aan Wiebe Buddingh voor de vertaling.”

Op naar het najaar
door Bas Heijstek
Pinter is nog maar net de kamer uit of het najaarstuk voor Inter dient zich al aan. Inter gaat voor dit najaarstuk werken met een nieuwe regisseur Stephan W. Zeedijk (zie Inter Nova hiernaast).

Eenakters op reprise bij Inter
door Annelies Kitsz
Op zaterdag 27 juni kunt u bij het Inter theater terecht voor een mooie selectie van eenakters die eerder werden opgevoerd bij Werk in Uitvoering. De avond wordt georganiseerd door twee van onze leden, Guus van Waalwijk en Annelies Kitsz. Samen met Dagmar Janssen en Cor de Bruin brengen zij deze avond Achteraf.
Scene uit AchterafVerder treden op deze avond ook de winnaar van het eenakterfestival Gort en de liefde hun stuk Uitzicht en Internos hun stuk Konijn op de Snelweg op. Reserven kan uitsluitend per email op reserveertegenlicht@gmail.com.

Inter nova
Inter zal dit jaar gaan werken met nieuwe regisseurs. Bij Inter nova stellen wij graag onze volgende regisseur Stephan W. Zeedijk voor. Foto Stephan W. ZeedijkStephan W Zeedijk is artistiek leider van het Rotterdamse Festes Theater. Daarnaast geeft Stephan geeft les aan de SKVR en werkt verder op dit moment aan het stuk Koekoeksnest met DRIFT uit Delft.

Inter actie
Inter blijft op zoek naar ideeën om gericht extra geld in te zamelen voor dingen als techniek en aankleding van ons theater. Wij willen hier graag iets leuks, toneelgerelateerds tegenover zetten. Zo lenen de sketches van Pinter uit het voorjaarstuk zich uitstekend voor een opvoering bij evenementen als festivals, openingen en feesten. Weet u een plek waar wij een toneeltintje kunnen brengen, mail ons op info@ia-dordt.nl.

*|LIST:DESCRIPTION|*

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op deze link

Wij zijn bereikbaar op: *|LIST:ADDRESS|*
*|REWARDS|*