Kunt u deze email niet lezen? Open hem dan met deze link.
Inter Info #5: woensdag 11 november 2009

Reserveer nu! Straat
door Bas Heijstek
Volgende week is het alweer zover en gaat Straat op vrijdag 20 november in première. Daarna zal het stuk geschreven door Jim Cartwright onder regie van Stephan W. Zeedijk nog vier maal worden opgevoerd.
Straat gaat over de zin en vooral over de onzin van het bestaan en kent ondanks, of juist dankzij, alle ellende veel humor. Het stuk beweegt zich als een film van straathoek naar café, van slaapkamer naar keuken en toont de bijzondere bewoners. Soms vergeten levens vol spijt, maar vooral ook levens vol dromen over een betere toekomst.
Banner van Straat
Het stuk zal worden opgevoerd om 20:30 uur op vrijdag 20, zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 november en in een matinée om 14:00 op zondag 22 november.
Zoals u ziet aan de onderstreepte dagen, is het dit keer ook mogelijk om via internet een plekje te reserveren. Dit is een eerste experiment om te kijken, met een beperkte set kaarten voor twee voorstellingen. Dus, om te reserveren klik hier:

Graag horen we uw reactie op het online reserveren en staan we natuurlijk open voor verbetering. Het merendeel van de kaarten voor deze en andere voorstellingen kunt u gelukkig reserveren bij ons vertrouwde plaatskaartenbureau, dagelijks bereikbaar tussen 18:00 en 19:00 uur op 078 - 61 38 506.

Terugblik Voorstraat Noord Festival
door Ianus Keller
Op zaterdag 12 september heeft Inter Amicos twee maal een reprise gegeven van de sketches van Pinter op het Voorstraat Noord Festival.
Met last-minute ondersteuning door Guus en Annelies voor de missende rollen en in een nieuwe setting met andere acoustiek, licht en publiek was het flink improviseren, maar de reacties van het publiek waren goed en de spelers hadden plezier.
Voor een impressie, kijk naar de foto's van Annelies op mijnalbum.nl en een aantal foto's van Ianus op flickr.

Nieuws, tip of stukje? Lever't aan!
door Annelies Kitsz
DIt is nu de vijfde Inter Info, waar we met plezier aan werken, maar graag willen we dat jullie het ook als een podium voor alle leden zien. Heb je nieuwtjes, tips of een stukje dat iets te maken heeft met toneel of de vereniging. Het hoeft niet lang te zijn, vooral met de rechterbalk kunnen we hulp gebruiken in de vorm van toneeltips, nieuwe leden en andere activiteiten.
Stuur ons alsjeblieft een e-mail op info@ia-dordt.nl of schiet Ianus of Annelies even direct aan.

Inter nova
Met straat hebben we nog meer nieuwe aspirantleden binnen kunnen halen en die stellen we hier graag aan je voor.
Foto Nic Vos de Wael Nic Vos de Wael is via zijn overbuurvrouw (Francis de Visser) bij Inter Amicos terecht gekomen. Zij hangen nu dus ook hun Straat poster kruislings in hun straat op. Foto Silvia van GimstOok Silvia van Gimst is overgehaald haar fotografie opdrachten te verzetten om mee te spelen in Straat. Dank je wel Silvia.

Inter esse
Fijn dank u wel heeft afgelopen zaterdag 7 november de eerste voorstelling van het seizoen theatersport gespeeld in Ook een keer een avond theatersport bijwonen? Bekijk de agenda.
18 december film in Theater Inter Amicos?
Op 19 december zal in Theater Inter Amicos een film gedraaid worden van Emile de Gruijter met verschillende leden van Inter in de cast. Interesse in bijwonen, neem contact op met Emile.

Inter actie
De nieuwe posters in 12 variaties zijn nog te verkrijgen bij Bas Heijstek. Weet u een goed plekje of wil je er zelf een voor je raam hebben, neem contact op met onze voorzitter.

*|LIST:DESCRIPTION|*

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op deze link

Wij zijn bereikbaar op: *|LIST:ADDRESS|*
*|REWARDS|*