Kunt u deze email niet lezen? Open hem dan met deze link.
Inter Info #6: vrijdag 15 januari 2010

Zondag 31 januari: Nieuwjaarsborrel
door Bas Heijstek
Allereerst, misschien een beetje laat, wens ik u namens het hele bestuur, een goed 2010. Graag wil ik met u terug en vooruit kijken zowel in deze nieuwsbrief als onder het genot van een drankje tijdens onze nieuwjaarsborrel op Zondag 31 januari, van 17:00 tot 19:00 in Theater Inter Amicos.
Nieuwjaarsborrel Zondag 31 Januari
Er is in 2009 veel gebeurd en er staat voor 2010 weer veel op stapel: het najaarsstuk Straat was een groot succes met bijna alle avonden een uitverkochte zaal, repetities voor het voorjaarsstuk Ex zijn begonnen, Fijn dank u wel gaat net als vorig jaar weer enthousiast verder met improvisatie in ons theater, de Algemene Leden Vergadering staat gepland op woensdag 17 februari, theater Inter Amicos zit bijna elk weekend vol en Inter wil weer meedoen aan Werk in Uitvoering. In de balk hiernaast staan al flink wat data om de nieuwe agenda in te wijden met activiteiten op Theater Inter Amicos.

Voorjaarsstuk: Ex van Carver
door Annelies Kitsz
In het nieuwe jaar is met groot enthousiasme begonnen aan de repetities voor het in april op te voeren voorjaarsstuk. Onder regie van weer een nieuwe aanwinst Mirjam Douma (zie voor extra informatie Inter nova in de balk hiernaast) gaan wij het komische stuk Ex opvoeren. Ex is al improviserend opgezet door Theatergroep Carver (eerder genoemd in Inter Info #2) en neemt de kijker mee naar een 'gezellige' barbecue tussen vrienden. De avond beland al snel in spanning door de verhoudingen tussen nieuwe relaties, exen en kinderen uit vorige huwelijken.
Graag nodigen we jullie uit om mee te kijken met de repetities. Wil je weten wanneer, bekijk het repetitieschema of neem contact op met Bas. Ex zal worden opgevoerd op vrijdag 16, zaterdag 17, zondag 18 (matinée), vrijdag 23 en zaterdag 24 april.

Werk in Uitvoering in aantocht
door Ianus Keller
Het eenakterfestival Werk in Uitvoering in theater Kunstmin staat op stapel op 13, 14 en 15 mei. Inter Amicos is met hulp van Kees-Jan Jacobs, wederom een nieuw gezicht, gestart met onze bijdrage hieraan. Kees-Jan Jacobs is in Rotterdam actief binnen Voorheentow.

Inter data
Het nieuwe jaar zit vol nieuwe afspraken. Genoeg mogelijkheden om Theater Inter te bezoeken. Pak de agenda erbij, hier volgen ze:
22-23-24 januari - Sodome en Virginie. Dordtse Theaterstichting Toendra speelt extra voorstellingen van de doodgeestelijke tragedie van de Franse schrijver Daniel Prévost.
Sodome en Virginie door Toendra
30 januari - Fijn dank u wel. Voor de pauze 'De Vloer Op', na de pauze 'Theatersport'.
31 januari - Nieuwjaarsborrel
17 februari - Algemene Leden Vergadering
16, 17,18, 23 en 24 april - Ex. Voorjaarsstuk Inter Amicos
14-15-16 mei - Werk in Uitvoering

Inter nova
Trainingsactrice Mirjam Douma is door Inter gevraagd om het voorjaarsstuk te regisseren. Mirjam is afgestudeerd aan de Haagse Acteerstudio en geeft leiding aan en acteert zelf bij Theatergroep JETZT. Foto Mirjam DoumaHarry Nieuwenhuijsen heeft toegezegd ons te willen helpen met de financiën. Wij willen hem graag verder introduceren bij de volgende ledenvergadering en bij volgende Inter nova.

Inter actie
Dit jaar is Inter van plan flink te invsteren in licht en geluid. Hierbij zijn we niet alleen op zoek naar geld voor apparatuur, maar vooral ook naar meer mensen die onze grote kracht Frits Schouten. Kortom: Wij zoeken mensen ter ondersteuning voor de techniek. Dus ken je iemand met interesse in (theater)techniek, geef het aan ons door.

*|LIST:DESCRIPTION|*

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op deze link

Wij zijn bereikbaar op: *|LIST:ADDRESS|*
*|REWARDS|*