Kunt u deze email niet lezen? Open hem dan met deze link.
Inter Info #8: Zaterdag 8 mei 2010

Eenakter Trio bij Werk in Uitvoering
door Dagmar Janssen

TRIO: 15 mei Kunstmin, 12 juni Inter AmicosHet eenakterfestival Werk in Uitvoering staat weer voor de deur; in het hemelvaartweekend - van 13 tot 15 mei - zullen in Schouwburg Kunstmin 10 eenakters worden opgevoerd. Het festival is al twintig jaar lang hét platform is voor dialoog, verdieping en kwaliteitsverbetering voor amateurtheatergezelschappen uit de Drechtsteden. Inter Amicos ontbreekt daarbij ook niet en zal op de laatste avond, zaterdag 15 mei de eenakter Trio opvoeren, met Dagmar, Nic en Sander onder regie van Kees-Jan Jacobs. De avond begint om 17:00 uur en Trio zal om 19:05 opgevoerd worden met een prijsuitrijking erna om 21:20. Dagkaart, dagkaart met maaltijd of passepartout is te bestellen bij Schouwburg Kunstmin.
Reprise! Op 12 juni zal de eenakter Trio nog een keer worden opgevoerd, samen met de eenakter K’nex van Walter S. Lust tot volkstoneel die vrijdag 14 mei zal worden opgevoerd. Voor deze voorstelling kan alleen online worden gereserveerd, vanaf 12 mei.

Over en uit met Ex
door Annelies Kitsz
Na vijf succesvolle opvoeringen, laten we het voorjaarsstuk Ex van Theatergroep Carver weer achter ons. Onder bevlogen regie van Mirjam Douma is er een pijnlijk realistisch en herkenbaar toneelstuk neergezet.EX on YouTue
Naast ouderwets goed toneel, hebben we dit keer ook hippe, nieuwe dingen uitgeprobeerd. Zo waren de personages Bob, Sonja en zelfs Trudy te volgen via Twitter. Verder was er nog een ondeugende Tonnie die zo nu en dan stiekem video's naar YouTube heeft geupload.
Nu weer op naar het najaarsstuk schaduw onder regie van George Bruynzeels!

Inter helpt Top Naeff herdenken
door Bas Heijstek
Top NaeffOp 10 juni organiseert Stichting Perspektief de presentatie van de biografie over de Dordtse schrijfster Top Naeff. Om dit luister bij te zetten zullen Bas, Adri en Margriet (met Jan en Marjolijn als understudies) het toneelstuk "Het Weerzien" voordragen.
De avond is publiek toegankelijk en begint om 19:30 in de Kunstkerk.

Inter net
Volg ons op TwitterWe hadden het er vorige Inter Info al over, maar we zijn nu ook te volgen op Twitter onder de naam @interamicos.
Nog leuker is dat er steeds meer leden zijn te vinden, dus doe mee, volg ons en join the list.

Inter data
Werk in uitvoering Eenakterfestival14-15-16 mei - Werk in Uitvoering met zaterdag Trio en prijstuitreiking
15 mei - Fijn dank u wel met improbingo en impromusical
10 juni - Presentatie biografie Top Naeff
12 juni - Reprise eenakter Trio en K’nex in Theater Inter Amicos

Inter actie
Inter gaat weer iets nieuws proberen! Als de cast voor het najaarsstuk rond is, zal er gestart worden met workshops onder leiding van Kees-Jan Jacobs. In een beperkt aantal avonden zal worden gewerkt naar een eindpresentatie in juli met een reprise bij het VoorstraatNoord Festival op 11 september. De details zijn nog niet rond, maar als je interesse hebt, laat het even aan ons weten op info@ia-dordt.nl.

Inter esse
De notulen van de Algemene Leden Vergadering van 17 februari 2010 zijn opgesteld en worden rondgestuurd bij de aankondiging van onze volgende ALV. Wil je de notulen nu al inzien, neem dan contact op met onze voorzitter en hij stuurt er eentje toe.

*|LIST:DESCRIPTION|*

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op deze link

Wij zijn bereikbaar op: *|LIST:ADDRESS|*
*|REWARDS|*