Kunt u deze email niet lezen? Open hem dan met deze link.
Inter Info #8: Zaterdag 8 mei 2010

Reprise eenakters: Trio en K'nex
door Dagmar Janssen

TRIO reprise: 12 juni Inter AmicosTwee eenakters van het Werk in Uitvoering festival zullen op 12 juni om 20:00 uur in Theater Inter Amicos een reprise geven. Onze eigen eenakter Trio met Nic, Dagmar en Sander zal er staan, samen met de winnaar van de Gouden Kikker publieksprijs, K’nex van Walter S. Lust tot volkstoneel. In Trio zijn drie personages verwikkeld in een complexe driehoeksverhouding. K'nex neemt de vader/zoon relatie onder de loep. Voor deze voorstelling kan alleen online of per e-mail worden gereserveerd.

Najaarsstuk Schaduwen van start
door Bas Heijstek
Na de eerste leesrepetities op 21 en 28 mei, is de cast voor het najaarsstuk van Inter Amicos bekend gemaakt. Inter zal het stuk Schaduwen (Shadow Box) van Michael Cristofer brengen. Het stuk is vertaald en bewerkt door George Bruynzeels (zie inter nova hiernaast), die het ook voor ons zal regisseren.
Voorstellingen staan gepland op 19, 20, 21,26 en 27 november 2010.

Theaterworkshops
door Annelies Kitsz
Zoals in onze vorige Inter Info aangekondigd gaan we in de periode tussen nu en september starten met workshops onder leiding van Kees-Jan Jacobs. In ongeveer zes avonden zal worden gewerkt naar een eindpresentatie met een reprise bij het VoorstraatNoord Festival op 11 september. Details volgen, maar laat snel weten of je mee wilt doen via info@ia-dordt.nl

Inter nova
George BruynzeelsGeorge Bruynzeels stond al langer op ons lijstje om een stuk te regisseren en gelukkig hebben wij hem kunnen strikken voor ons najaarsstuk. Met zijn ruime ervaring in schrijven, vertalen, bewerken en regisseren voor allerlei amateurtoneelverenigingen past hij mooi bij Inter. Schaduwen bracht hij eerder met Tejatergroep Snippers en voor Inter pakt hij het ook weer met ambitie, passie en leergierigheid met beide handen aan.

Inter data
De Blije Doos 10 juni - Presentatie biografie Top Naeff
12 juni - Reprise eenakters Trio en K'nex
25,26 en 27 juni - De Blije Doos (Stephen W. Zeedijk) in theater 't Kapelletje
27 juni - Fijn dank u wel matinee
11 september - Voorstraat Noord Festival
vanaf 11 september - Plastische Vervorming (van Mirjam Douma)

12 juni - Reprise eenakter Trio en K’nex in Theater Inter Amicos

Inter actie
In de tweede helft van de maand juni is Theater Inter Amicos weer flnk volgeboekt met schoolvoorstellingen. Mochten er mensen zijn die in die weken 's avonds tijd en zin hebben om ons bij te staan bij het bemannen van de bar, neem dan contact op met info@ia-dordt.nl.

 

Inter net
Volg ons op TwitterMet veel plezier zit Inter op twitter op @interamicos. Blijf ons hier volgen en doe mee.

*|LIST:DESCRIPTION|*

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op deze link

Wij zijn bereikbaar op: *|LIST:ADDRESS|*
*|REWARDS|*